Ikona hledání

Deborah Meaden je novou patronkou CIWF

News Section Icon Zveřejněno 26.02.2020

“Je mi ctí stát se patronkou Compassion in World Farming."

Deborah Meaden portrait colour

Úspěšná britská podnikatelka Deborah Meaden se připojila k CIWF, aby pomohla v boji za lepší život pro hospodářská zvířata.

Deborah je známá tím, že o tomto tématu otevřeně hovoří a má také velikou vášeň pro volně žijící zvířata. Patří tak k dalším hrdým patronům CIWF včetně Chrise Packhama, Joannu Lumley a Evannu Lynch. Společným cílem je ukončit největší týrání zvířat na planetě, které představují průmyslové velkochovy.

V roce 2019 byla Deborah hlavní signatářkou petice ke kampani Konec doby klecové a podporovala také další kampaně včetně zastavení transportů zvířat.

 „CIWF je hnací silou zlepšování životů stovek milionů hospodářských zvířat každý rok. Je velmi důležité, abychom si my všichni uvědomovali dopady, které má naše volba potravin na naši planetu, zdraví a na kvalitu života zvířat. Velmi se těším na další spolupráci s touto organizací v roce 2020 i dále. “ řekla Deborah o svých důvodech k podpoře naší organizace.

 Philip Lymbery, globální ředitel CIWF, uvedl: „Deborah již odvedla skvělou práci, aby zvýšila povědomí o našich kampaních a stala se hlasem pro hospodářská zvířata trpící v hrozných podmínkách. Je opravdu skvělé mít podporu takové vlivné a ​zanícené patronky, která nám pomůže naplnit naše poslání ukončit průmyslové velkochovy. “

I my v Česku máme své známé osobnosti, které se nebály postavit se za dobrou věc a bojovat s námi za Konec doby klecové: Simona Babčáková, Lukáš Langmajer, Sandra Pogodová, Marta Kubišová,  Iva Pazderková, Jakub Kohák a mnoho dalších…

Ještě o nich uslyšíte, protože tato úspěšná evropská občanská iniciativa pokračuje a bude prosazovat ukončení klecových chovů, dokud nebudou všechny klece prázdné.

I vy se můžete připojit k našemu hnutí a společně s námi tvořit lepší svět pro hospodářská zvířata.

Globe

Tento prohlížeč nepodporujeme. Prosím aktualizujte si prohlížeč pro zlepšení funkce a bezpečnosti. Máte-li jakékoli další dotazy, kontaktujte nás na info@ciwf.cz. Snažíme se odpovídat na všechny komentáře do dvou pracovních dnů, ale vzhledem k velkému množství korespondence to může někdy trvat trochu déle. Děkujeme za vaše pochopení.